Friday, October 16, 2009

Tolong jgn tambah lagi bilangan...

[1] Lynn-bestest fren masa degree



[2] Sal-bestest fren masa degree juge



[3] Bib-bestest hosmet masa kerja



[4] cousin-bestest kazen sgt rapat sejak kecik



Entry kali ini pasal jd pengEpit,
mmg ini cerita lama,
tapi sgt indah lah bg aku, huhu, tapi segan pun ada wooo..udoh byk kali sgt rase nye..huhu
..tetapi tidak mengape, demi kwn2 baik juge kazen2 yg rapat, akan ku gagah juge expose diri yg tak seberapa ni.
kui kui kui..
Punca nye aku duk cr file dlm folder pc ni, maklum la duk gigih writing ni,
pehtu buleh terjumpe lak salah satu pic ni..haha
Aku pun ape lagi, dtg ilham nk letak dlm blog,
supaya lepas2 ni, klw dpt request lagi, (kalau okay?!)
..so, aku buleh check dlm blog,
TAPI, jgn la pulak, lepas2 ni ada org call aku suh jd pengapit, ini bukan promosi ye...!
(Adoi la..bile le turn aku nk kena 'kepit' ni..hehehehe)

Aku plg xgemor part pegang payung tu, sian pengatin,
tgh hari..mane dgn ketiak dh basah..huhu...haru :)
Sukee skali part makan dgn pengantin..hihi
Makan jugek yg aku sukee.. :P
Yg jd pengepit masa majlis LYnn, baju sponsor, thx KL, aku sukee..kali ni, geng aku masa degree turun Manjung, tidak ter kecuali Zira. Tp lagi sweet (pada aku laa..) majlis belah suami Lynn pulak,
tunang aku jd pengapit nye, aku tak kapel lg pun masa tu..hihi
Masa majlis Sal, jd pengepit terjun, baju kaler hijoo..sian Sal, maaf kan aku.
Masa kak Bib, hosmet lama tu, baju pun sponsor juge, siap satu 'kodi' dgn famili kak bib, mmg famili die dh mcm famili angkat aku kat Johor ni. Mama aku dh pegi umah die pun.
Owh..saya sgt rindu pada kak Bib...:)
..malam die nk kenduri esok nye, kitorg berdua bersmbang dlm bilik pengntin sampai 3 pagi.
hihi..sori kak bib!...esok nye mata dh lebam..hahaha :D
Kazen aku ni majlis kat Teluk Intan. hihi. Time majlis nikah dia, aku pulak sebak semacam..sob2, terharu kot..Kesimpulan nya, aku sgt happy utk korang.
Semoga Allah permurah kan rezeki dan memanjang kan umur kome as well berbahagia hingga ke akhir hayat dan di 'sana'..amiinn!
Aku? Bila?
:)

2 comments:

  1. bestnye dah 4 kali tu jd pengapit..nanti ko kawen sure tak gemuruh sgt jadi tontonan kat pelamin tu!

    ReplyDelete