Tuesday, July 28, 2009

bakat terendam

Ahad lepas aku belajar2 buat kueh di atas..hihi..
Rupe ada, tapi rasa nye tak sama mcm mama buat

terima kasih!







Selamat Tambah Umur untuk diri sendiri :)

Monday, July 20, 2009

Bisik-bisik

Hari Sabtu lepas, ada aktiviti memenuhi undangan perkahwinan,
salah sorg opismate tunang ku. Lokasi Kluang, Johor.
Yg meriah nye bg aku sbb pegi dgn Ammar sekeluarga.
Hihi. Aku sgt suke.
Lepas majlis, aktiviti shopping kt Ayer Hitam.
Aku beli lapik meja mkn yg mengkuang tu, rumah bujang, hihi.
Buleh gune sampai bile2, sampai rusak. haha.
Ptg nye, sblm menjelang maghrib,
shopping kt BPahat Mall pulak.
Lynn ada shopping 'benda' yg sgt best..haha..aku sukee..
Malam..makan kt restoran BISIK2..best!
Tmpt mkn yg sgt hebat pada aku, lokasi Parit Raja.



Thursday, July 16, 2009

extend ke BELAKANG

(1) dr pandangan belakang




(2) Bilik ke-seterusnya




(3) Cat..jgn tak cat...




(4) Kau kunci cinta ku...hihi




(5) Perbesaq dapoq




memPENUHi undangan

(1) Besfren mama ku




(2) Tok




(3) Famili Tok Teh aku




Dan lagi aku pulun blk Taiping last weekend.
Ada kenduri kahwin anak tok teh aku
di Permatang Pauh
hihi :)
Di samping itu,
'kenduri' makan durians...haha
mmg peminat makan buahan tempatan

Thursday, July 9, 2009

keCERIAan kawan baik ku

Td aku sempat YM dgn sahabat terbaik ku ini
Cik Wawa
sukeee
kebahagiaan dan keceriaan
sgt terserlah di wajah nya
Hihi
Ada rezeki, ada jodoh
kite makan nasi minyak Wa kt ipoh..yeay!!! :)


p/s: Aku x berjaya nk dpt kan
gmbar berdua cik Jana dan En.Shahrul lagi ni...hihi...
nk reveal dlm blog



Sukeeeee lah tersgt bila kengkawan baik
berada dlm suasana gembira.



Wednesday, July 8, 2009

Hobi mu


Last weekend teman tunang
jenjalan beli brg kegemaran die, toys ni la..
Adoi la..mahal jugak eh...xpe la...dah itu minat die :)
Aku layan kan aje..
Kekonon nk tgk wyg dgn die,
aku buleh kena serang gastrik la pulak...huhuhu
Sgt sakit..padan muka aku, time makan tak alert..:(





Friday, July 3, 2009

MODE: writing

Figure 1.1: susun books



Figure 1.2: meja semakss..haha



Figure 1.3: Bilik yg serabuts



Gigih mengarang ayat2 ilmiah
utk thesis master yg ku sayang ini..huhu.
Tak pegi fakulti dah seminggu.
Memerap kt rumah cr idea best..hihi :) konon