Wednesday, April 29, 2009

kurang senyum...

Isnin : muka..mcm lori gula x datang setahun..sampai Fariza takot nk tegur aku..huwaaa..actly, aku sket/byk stress...dah stuck..huwaaa...rase nk blk Taiping on the spot..tapi..aku kena jaga budget utk program awal June ni...so..wahai cik ikin..bebawak la bertenang..



Selasa : haha...huhu...'hujan'...sensitif...stress..."kenapa dgn aku ni??" OMG!!!




Rabu : ok dah sket kot.. :D td lunch dgn dak2 ni ckp, "ni, baru saya berani tegur kak ikin" hahaha...bleh tahan la jugak 'burukss' muka aku klw tgh NOT IN THE MOOD



Khamis dan esok2...hope semakin ceria !!!! yeay !!
p/s: Ni ape citer lak ni..letak gambor2 lama..haha

Friday, April 24, 2009

petang Jumaat

petang dah pun..
kejap je dah abis seminggu..uuu..
masa cepat betol jalan...mujur x lari... :p

mlm ni mcm biase..Home Tuition d rumah
Lepas maghrib mula..
Ajar budak2 SPM..
hihi..cabaran bagi aku..sebab..jadual aku semakin pack gaban!
(pjm gaban kak Bani..hihi)
Sampai kan nk join dak2 opis lama main bdminton isnin mlm pun aku x dan woooo....

"Time Management"

balik dulu..lagi jumpa..

HP laser jet P1006

huhuhu :(

semalam..seharian aku sedikit amuk dgn printer lama tu..
berpeluh2 la jugak, mengurus kan nya..(bukan aku yg makin kurus..okay!!)..hihi

dan

akhirnya, aku nekad, beli je printer baruu..yahoo!
RM360..ok laa..nti claim..duit projek..yeay!

malas nk 'bertarung' dgn printer turun temurun tu..

hee :D

so lepas ni, xde alasan la nk 'hangin' lagi..kih kih kih

1 2 3

At last...ni la blog aku...dh lama teringin nk buat...tak terbuat..haha. Tak kire laa, ada org baca ke tidak..kui kui.. Dah mcm diary pun ada..

Apa yg penting???

"kerjasama"

p/s: Dgn sape aku nk kerja sama2 ni? :D