Tuesday, January 18, 2011

kini



Salam to ALL,

Sikit2 update saja:

1. Saya telah bernikah, 18 Dec 2010-Sabtu, resepsi nya esok nya 19 Dec2010-Ahad.

Legaaa...byk peristiwa di tgh2 event2 tersebut, yg plg kalut...Tok Kadi, call aku pukul 3 ptg, tanye aku napa x mai2 lagi, sbb dlm rekod dia, aku nikah lepas Zohor, padahal, ayah aku dah bitau tukar ke lepas Asar, atas2 sebab tertentu. Apa lagi, kalut la bersiap2..huhuhu...Air xde, adik aku Amirol yg angkat air, utk pengantin ni mandi, huhu, dugaan....
Anyway, semua berjalan dgn lancar. Syukur. Aku kini, PUAN NORASHIKIN...bila nak letak title DR. pulak ni? hahaha....

2. Umur saya telah menjangkau ke 29tahun pada 2011 ini.

hoho...tahun depan, no more nombor 'dua'...hihi..Tapi xpe, as long as, aku awek muda, ops! awet muda..hahah..aku ok je...kui3x..(perasann...!!!!)

3. Sudah ada rumah sewa sendiri. Cuma nya suami, weekend husband. :)

Mcm mane perasaan duduk sorang2 di rumah? Setakat ini, OK sahaja. hihi. Cume bosan, x tau nk ckp dgn sape. Bateri enset asik habis je..hahaha..call hubby..Sorry.

p/s: nak update lagi ni, esok aku smbung eh...:)