Sunday, June 19, 2011

penyelaras Final Year Project


18 org pelajar saja





Puan Hawa, topic Guideline nk buat report




salam to all.
Aktiviti weekend ini ialah, aku as penyelaras bg kod kursus CHE364 ini, organize seminar/workshop utk student part 6, final semester diploma. Tajuk nya, "Introduction to Research Methodology and Report Writing". Sabtu dan Ahad. Kali ini, lokasi di Makmal Analisis, bangunan makmal yang baru, Fakulti Kejuruteraan Kimia.
Batch student kali ni sgt lah sedikit, ada 18 org student sahaja. Semester lepas, aku handle dlm 55org student, TAPI, next semester..haha..dlm 75org kot ... :)

maaf, gambar kasut...kurang sopan :P

Suami ku blk ptg Sabtu, (dia sudah kerja di KL, so kekalau rasa nak blk Penang, main terjah pun, selamba je..hihi)..Ahad blk semula ke KL.

Thanks to my opismate yg bekerjasama, sharing knowledge.


Saturday, June 11, 2011

bulan madu lagi...

[from TIOMAN with love]
salam to all,
hihi...br aku tersedar..udah lama giler x update blog, hadoih laaa...
bak kata member aku, "Ko nk tutup terus ke blog tu?"
hamboih...pedas sungguh soalan itu.

Actually, aktiviti aku sepanjang May, byk berjalan2.
Sbb student diploma tgh cuti, so aku amik peluang bercuti juga. Seminggu tuh..sakan.
Dan puas hati. Hihi :D
Lepas aku miscarriage Mac2011, aku bg tau asben, rase mcm nk jalan2 lah..sblm masuk semester baru June2011 ini.
2nd honeymoon boleh? :P

Tambahan pulak, asben dh dpt kerja area KL, Jalan Tun Razak.
For sure lepas2 ini, payah dh nk turun JB, so, peluang cuti yg ada ni, mmg kami berdua kemas brg sunguh2 lah, dan aku pulak, still ada saki baki brg di rumah sewa masa belajar dulu, kt Tman U. (Thanks Anid, bersabar dgn brg2 akk yg semak di rumah mu)

Best wooo pergi TIOMAN.
Puas hati, sgt enjoy. Dpt snorkel melihat keindahan milikNYA.
Air laut yg jernih...best2..
Yang x best, lepas blk dr pulau, mama aku tegur, muka makin gelap.... :(