Wednesday, September 16, 2009

kepada semua


Salam Aidilfitri untuk semua yg mengenali diri ku :)
Nk blk perak esok pepagi.
Pehtu, kena jemput adik kt Seremban.
Ada rezeki, dan kesempatn,
aku upload gmbr dn update news.

From Taiping with LOVEs
Hope
Aidilfitri kali ini, lebih bermakna.

Hihi

Monday, September 14, 2009

Kumpul

(1) Antara dish pilihan Lynn



(2) "Saya budak bijak !! "



(3) Puan Ija - ni la geng aku blk Perak sblm2 ini,
nmpk nya thn ni aku kena blk sniri.



(3) Selamat berbuka puasa



(4) Cik Jana dan Encik Shahrul



Semalam
Aktiviti berbuka puasa dgn staff opis tunang ku
Last year join jugak, tp duduk jauh2
Segan2 nk expose
This time dh ada status maju sket
Overall..Best2..mkn
OK, surau OK, toilet pun OK, parking as well.
Aku sukee :)
Tak tau next Ramadhan
..ada rezeki lg tak nk berbuka dgn diorg
hehehe

Lokasi kali ini BANAFEE village, JB

Sedap !!
Aku suke mee kari die
Dan teh panas
Lepas geram, lama tak minum
ngee :D

Tuesday, September 8, 2009

Nanti beli kan lagi eh

Last weekend on Sabtu, berbuka puasa d rumah En Anuar dan Puan Lynnda.
Main masak2. Menu sgt aku suke.
Gambar nye mane? huhuhu. Tak sempat nk capture. hihi.
Sup sayur, ayam grg rempah, sambal belacan, ikan terubuk masin grg, kuih mueh dr pasar Ramadhan berhampiran juge air tebu dan soya. Yg plg aku suke sekali, Lynn ajar aku buat kueh buah melaka..hihi..kueh faberet tu.. TQ KL, klw dh jd kueh nye, akan ku post dlm blog ini. Hihi.

Ahad nye, aku duk rumah je. Pagi mcm biase, Home Tuition.
Petang, aku rehat2 di rumah sahaja. menu berbuka, bihun grg je.
Bujang, jimat. Hihi.
Mana tunang aku pergi?? hahaha. Die ke SG bersama hosmet nye.
Aku suke sekali...hihi..
Tunang aku belikan 'gambar seperti di atas'
Satu utk tunang, satu utk ku.
Sgt berbaloi la..sukee..sukee..harga berpatutan.
TERIMA KASIH tunang :)

Wednesday, September 2, 2009

Lagi sikit..

(1) Lab coat ku yg semakin buruks..huhu



(2) isi borang



Sudah nak habis Master, insyaAllah.
Sgt stress pulak bile dh nk hujung2 ni.
Huhu..
Ye lah kan, bukan senang, nak senang.
hihihi :D
Tapi aku tetap rase bersyukur.
Lambat laun,
Laun lambat
...sampai jugak ke penghujung nya.

p/s: Thx to Denot dan Dila. External examiners. hihhi


Tuesday, September 1, 2009

Yang bernama Wanita




p/s: Hihi..puas hati,
ada pokok bunga kt rumah sewa aku.


Kau Bunga Di Taman Larangan
Mekarmu Dipagari
Dari Sucinya Hati
Seorang Wanita
Yang Terpelihara

Biar Badai Menduga
Kembangmu Tetap Indah
Dari Nur Keimanan
Menjulang Di Jiwamu
Asuhan Ayah Bonda

Kau Serikandi Ummah
Akhlakmu Bunga Diri
Menjaga Nama Dan Budi
Dikaulah Yang Bernama
Wanita Sejati
Kau Intan Permata

Biar Badai Melanda
Kembangmu Tetap Indah
Dari Nur Keimanan
Menjulang Dijiwamu
Asuhan Ayah Bonda