Tuesday, June 23, 2009

saya pilih huruf 'H' utk ...

1. Hakim



2. Harith



3. Hanna


Rindu pulak kt kome =)
Anakandas my kakak Azah

meruntun jiwa dgn aksi

Sepagi Ahad 21 June 2009 bersama Ammar dan Dija.
Sgt fun melayan karenah diorg
yg aktif dan ter sgt lah meruntun jiwa..=) comel !
Gmbr2 diorg boleh tgk kt blog kengkawan tunang ku Manis.
Hihi
Ada free time lagi, kite jenjalan sesama ya anak2

Wednesday, June 17, 2009

12 june 2010

Td pagi aku g amik roadtax and insurance yg dah renew.
hihi. Lmbt giler..meralit
Last Sabtu plan nk g kenduri luar JB pun dh x jadi,
sbb my mistake, lupe renew awal2.
xde kerja la ni, buat remainder kt blog,
supaya aku x lupe tarikh 12 June ni.hihi.
iye, mmg aku hmpir terlupe pun actly :)

Monday, June 15, 2009

Secret Recipe

1. Selamat Menjamu Selera



2. Pencuci Mulut brownies dan ice krim



3. Terima kaseh tunang ku



p/s: malam tadi makan d Secret Recipe bersempena dgn sesuatu peristiwa. Semoga panjang jodoh kite..AMin!

Monday, June 8, 2009

Anjakan Paradigma

Majlis Pertunangan: Yunus dan Norashikin
Lokasi : Ukay Perdana Ampang
Tarikh: 06 June 2009
12 jamadil Akhir 1430
Masa : 11:30 pagi
Hari: Sabtu

MAMA Yunus


Yunus & Norashikin


Hantaran dari ku


Anis, mama, ikin, kak Azah
Mirol dan Eja