Wednesday, April 28, 2010

naik level..


Dah mcm main game pulak..naik level..hihi :D

Monday, April 19, 2010

M A N i S - 2010 April



Aku join aktiviti famili day encik tunang..kawan2 rapat die masa degree.. Best!! aku suke je... (hahaha.. Yunus plg LAS tak nikah lagi..kena sakat lah..Bujang Terlajak)
Gmbr2 adalah beberapa aku upload dlm FB aku, tapi aktiviti Ahad belom upload lagi, aku x amik lg dr NuarLynn. Aku x bwk pun camera aku sendiri, bateri pun xde, maleh aku, lg pun camera deme dh byk dan hebat2..hihi.
Tuan rumah ialah encikAnuar dan puanLynda. Hihi, aku dgn Yunus, belom 'berumah tangga' lagi. Next year, planning nye zon UTARA..hihi..best2!
Overall, sgt hepi dan menguja kan. Selama ni asik dgr cerita je, hahaha, tp kali ni, dpt la tgk muka, dan gaya deme..live ...hokay!.. Best2! Dan lagi best, semua wifey2 tu, ok dan sempoi! Risau takut 'rentak' tak sama...kang ada yg zapin ke, pop rock ke, makyung ke, haru! Tp syukur..semua nya sport-rim habesss! :)

[ketua chef - Puan LynnDa]


[asst chef - cik Ekin - lawa dapoq umah Lynn, bile la aku nk ada dapor cantek mcm tu, br la smgt nak memasak...hahaha...ALASAN weih!!]

Tuesday, April 13, 2010

sawang sket je baru

haihs! mcm lama je x update blog :P
sibuk la kunun2..kui3x

Salam satu Malaysia!
Ada sikit2 update je:
1. Br blk gathering dgn kwn2 baik aku mase degree 2000-2005. cerita detail kt blog adik..hihi
(Dik, aku pow idea mengarang karangan ko eh..saje..)


2. Kwn baik jugak..masa kerja industri dulu...dh naik pelamin :) Alhamdulillah..happy for her.


3. Weekend ini, insyaAllah, join pulak, encik tunang punye gathering kawan2 baik dia.

p/s: Thesis, dh submit pun correction..sedang tgu procedure seterus nya..hoho..bile nk dpt kerja ni? huhuhu :(