Monday, April 19, 2010

M A N i S - 2010 April



Aku join aktiviti famili day encik tunang..kawan2 rapat die masa degree.. Best!! aku suke je... (hahaha.. Yunus plg LAS tak nikah lagi..kena sakat lah..Bujang Terlajak)
Gmbr2 adalah beberapa aku upload dlm FB aku, tapi aktiviti Ahad belom upload lagi, aku x amik lg dr NuarLynn. Aku x bwk pun camera aku sendiri, bateri pun xde, maleh aku, lg pun camera deme dh byk dan hebat2..hihi.
Tuan rumah ialah encikAnuar dan puanLynda. Hihi, aku dgn Yunus, belom 'berumah tangga' lagi. Next year, planning nye zon UTARA..hihi..best2!
Overall, sgt hepi dan menguja kan. Selama ni asik dgr cerita je, hahaha, tp kali ni, dpt la tgk muka, dan gaya deme..live ...hokay!.. Best2! Dan lagi best, semua wifey2 tu, ok dan sempoi! Risau takut 'rentak' tak sama...kang ada yg zapin ke, pop rock ke, makyung ke, haru! Tp syukur..semua nya sport-rim habesss! :)

[ketua chef - Puan LynnDa]


[asst chef - cik Ekin - lawa dapoq umah Lynn, bile la aku nk ada dapor cantek mcm tu, br la smgt nak memasak...hahaha...ALASAN weih!!]

No comments:

Post a Comment