Tuesday, April 10, 2012

kira-kira


Salam,
Saya sudah masuk ke era setiap minggu check-up klinik. Hoho. Time flies...
Saya masih di Penang, belum mula bercuti dan stay di Taiping, untuk menunggu hari-nya.
Saya masih seorg diri lagi di Penang ni, semoga baby masih boleh menunggu sehingga ibu mu ini blk ke rumah atok dan opah ye, klw tidak ibu akan jd panic..doa..doa..doa.. (sbb sorang2 je kt Penang ni, suami keja KL). Ibu tahu kamu anak yang mendengar kata kan? :) Amiiinn!

Saya plan nk letak gmbr saya yg terbaru hari ni. (Al-maklum, br beli camera baru, purposely nk amik gmbor anakanda tercayang yg bakal lahir le ni) Tapi udah tertgl cable nye dlm kotak. Beli camera murah2 saja, DSLR tu kompom la x mampu. haha. janji boleh snap gmbr. :) Saya semakin membulat. Sampai kan ada opis-mate tegur, nmpk muka aku je, mesti tgh ngunyah..hahah..haru! Set bersalin saya juga sudah sampai. Order online.

Semester sedang bercuti. Juga opis sedang 'di langgar garuda'. kenapa? sbb semua org duk pakat packing brg tgu mover dtg, angkut brg2. Pindah bngunan baru. Opis baru! :) Ok lah, excited jgk lah, sbb aku abis cuti pantang nanti, aku akan ada work place yg baru. Dgn status baru, ibu :) Ngee..juge kena ngajar subjek baru. Reaction of chemical engineering. Cume yg x best nya, sem depan rumet aku xde setahun. Industrial attachment di Kulim.