Monday, February 7, 2011

demam ...sudah dua minggu




salam.
Aku br je baik demam ni...Syukur =)
Batuk je tak habis lagi...

HUuhu..mana tah aku dapat virus demam ni..
start dgn batuk2..pehtu demam...
1st time g klinik...ubat habis je, dtg demam balik..haru!
2nd time g klinik...dapat pulak simptom demam di malam hari sahaja...siang demam jugak la, tapi suhu naik sikit2 saje...3rd time pegi klinik (semua klinik yang sama, hokay..)...Dr.suspek aku semput la pulak...adoi laaa...dugaan.. (Pehtu, asik tanye, bila last Period...Hoho..)

Sian kat student, aku duk amik MC, kuliah byk cancel...
Student final year projek, cr aku kt bilik pun, asik xde..Maaf ya, diri ku bukan sengaja sakit. Klw aku dah ting tong 'kena' ubat batok, mmg aku 'lari' ke Surau..huhu.
Malam2, jgn tanya la, mesti 'sayu' je rasa..maklum lah, suami jauh di Selatan...aduh...kena gagah jugak ni...x leh syahdu2 sgt...nti bengkak mata aku..Ngada je lebih :P

Last week, cuti CNY, aku blk Melaka, rumah m.i.l.
Dapat lah minum air kelapa, dan m.i.l cari kan air penawar..huhu...
Terima kaseh ibu mertua ku =)

Asyik kena sakat je, 'sakit ada makna' kot...adoi laaa...segan i.
Entah lah, ada rezeki, ALLAH nak bagi, aku redha aje, umur aku bukan nya makin muda...hihi. KAwan2 tolong doa kan sama eh, saya cepat sembuh..dan di permurah kan rezeki. Aminn!