Sunday, June 19, 2011

penyelaras Final Year Project


18 org pelajar saja





Puan Hawa, topic Guideline nk buat report




salam to all.
Aktiviti weekend ini ialah, aku as penyelaras bg kod kursus CHE364 ini, organize seminar/workshop utk student part 6, final semester diploma. Tajuk nya, "Introduction to Research Methodology and Report Writing". Sabtu dan Ahad. Kali ini, lokasi di Makmal Analisis, bangunan makmal yang baru, Fakulti Kejuruteraan Kimia.
Batch student kali ni sgt lah sedikit, ada 18 org student sahaja. Semester lepas, aku handle dlm 55org student, TAPI, next semester..haha..dlm 75org kot ... :)

maaf, gambar kasut...kurang sopan :P

Suami ku blk ptg Sabtu, (dia sudah kerja di KL, so kekalau rasa nak blk Penang, main terjah pun, selamba je..hihi)..Ahad blk semula ke KL.

Thanks to my opismate yg bekerjasama, sharing knowledge.


3 comments:

  1. adakah pemilik kasut bunga tu , pn.ikin????...hehe

    ReplyDelete
  2. ikin.. nak emel and contact no pls..
    emel kat fazi_ira@yahoo.com..

    ReplyDelete
  3. eh, ada dua ZIRA duk komen...hihi :D

    ReplyDelete