Tuesday, January 18, 2011

kini



Salam to ALL,

Sikit2 update saja:

1. Saya telah bernikah, 18 Dec 2010-Sabtu, resepsi nya esok nya 19 Dec2010-Ahad.

Legaaa...byk peristiwa di tgh2 event2 tersebut, yg plg kalut...Tok Kadi, call aku pukul 3 ptg, tanye aku napa x mai2 lagi, sbb dlm rekod dia, aku nikah lepas Zohor, padahal, ayah aku dah bitau tukar ke lepas Asar, atas2 sebab tertentu. Apa lagi, kalut la bersiap2..huhuhu...Air xde, adik aku Amirol yg angkat air, utk pengantin ni mandi, huhu, dugaan....
Anyway, semua berjalan dgn lancar. Syukur. Aku kini, PUAN NORASHIKIN...bila nak letak title DR. pulak ni? hahaha....

2. Umur saya telah menjangkau ke 29tahun pada 2011 ini.

hoho...tahun depan, no more nombor 'dua'...hihi..Tapi xpe, as long as, aku awek muda, ops! awet muda..hahah..aku ok je...kui3x..(perasann...!!!!)

3. Sudah ada rumah sewa sendiri. Cuma nya suami, weekend husband. :)

Mcm mane perasaan duduk sorang2 di rumah? Setakat ini, OK sahaja. hihi. Cume bosan, x tau nk ckp dgn sape. Bateri enset asik habis je..hahaha..call hubby..Sorry.

p/s: nak update lagi ni, esok aku smbung eh...:)

6 comments:

  1. kak ekin, congratulation!!!
    sory tak dpt attend..ku kini jauh..:-(
    neway semoga bertabah hidup jauh2 tu ye..
    i'm so happy for u..:-))))

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..blh byg ko smile ear to ear while writing this entry..hehe..congrats iken, insyaAllah soon to be Dr Ikin :)

    ReplyDelete
  3. ija, xpe x mai pun. As long as doa yg baik2 utk kami berdua sampai, OK je. Doa "kwn" utk Arissa ke..kui3x

    ReplyDelete
  4. Rabe, terima kasih. :)
    Aku tak bg2 lagi pelekat magnet frige pada Azah :P, ko beli lain la eh? kira itu hadiah kahwin aku eh...hehehe...kot2 leh jd bakor smgt, nk smbg di 'tempat' ko ke? :P...aminn!!

    ReplyDelete
  5. aku dah bg dia yg lain dah pun..hehe..xkisah..ko ambik je..insyaAllah aku doakan rezeki lepas kawen ni cpt2 sambung study :)

    ReplyDelete
  6. salam...wei how r u? dah lama x dengar brita since ur wedding dat day...so sorry got to leave early...hanna tantrum sket ari tue...but im glad coz sempat gak g sana...knowg me...x tau la bila lg bley g...
    so hows life getting on since dotdotdot...hope everythg occay & dirahmati hendaknya...
    again...congrats & selamat menempuh dunia baru...wish both of you d best in life...take good care of each other...love always...

    ReplyDelete