Wednesday, October 14, 2009

semanis kueh rayas

(1) kueh raya atas journal..hihi, gigih la kunun! :P



(2) struggle.. ke semak?




Syawal tetap di hayati dan di hati
Tambahan pula, aku juga lahir on Syawal gak
2 Syawal 1402 5:30am Jumaat
tu sebab email2 aku ada word syawal
syawal2@yahoo.com
syawal1402@gmail.com

Syahdu sungguh..sian mak aku.
Ada gak org pgl aku 'kak Syawal'..hihi
Dlm duk kalut2 nk siap kan draft thesis utk di check oleh supervisorS aku tu, sempat standby kueh2 raya..hihi. Nia aku pow dr balang hosmet aku ni, jgn mare ar Anid, klw kueh raya tu mcm susut je..huhu. Alaaa..mcm mane aku nk kurus ni..gigih belajar..tapi makan gigih juge..hihihi
Adoi la...tolong la diet cik Ekin oiii...
Bukan ape..badan 'sihat'..takut penyakit 'tunggu'..hehehe..
Dah tu, kueh2 raya ni, tahap "gula tumpah" wooo..manis sekali ! seperti nya aku... :P
Sila jgn bosan.
Haha
Sejak giat writing ni, makin rajin lak aku merepek dlm blog.
ape citer ni?? klw supervisors aku jumpe blog ni, haru !
Tolong ye kwn2, jgn bg link ni pada diorg.

4 comments:

  1. cik syawal..ehh..ekin..bile nak datang beraye ke teratak hamba?hihi
    bwkla cik abgnye sekali..ahaks!!
    bwk hosmet pun boleh..

    eh..blogging ok ape..mereleasekan tension..kalu fb melekakan =)

    ReplyDelete
  2. cik itik ... ko perlukan idea yg byk utk draft thesis ... oleh itu ko digalakkan utk merepek2 di blog ko ... dgn penulisan merepek2 itu akan wujudnya idea utk menulis thesis ko <- pesanan ini dibawakan oleh Zan, penghulu rimba raya.

    ReplyDelete
  3. ha'ah la Dil, hihi
    mmg pun, FB sikit meLEKAkan
    tapi
    klw bLOG ni, dpt gak aku release tension.
    Dah tu, aku suke sgt baca blog org..hihi

    ReplyDelete
  4. Zan a.k.a Nilia

    Terima Kasih Zan keran menyokong usaha2 murni ku ini..

    huhu..cepat la siap dgn jaya nya wahai Thesis ku sayang..oiii!

    haha

    ReplyDelete