Monday, October 12, 2009

aku yang hangin

dh lama sgt aku pendam pun,
kang meletup la pulak,
so aku nk guna kan medium blog ni utk lepas kan
ketidak puas hatian
huhu..

"mcm bagus sgt!!"
"nyesal pun ada berbaik2 dgn die"
"len kali aku nk bermuka-muka je lah"
"depan je nmpk ramah tamah dan konon2 ikhlas"
"pehtu, klw tak perlu, tak pyh nk konon2 amik berat"
"malas aku..."
"lantak lah, nk jadi org ke, tanak jd org ke"
"sukati ko lah nk jd ape...."
"AKU GERAM!!!!"

Eh, boleh ke mcm tu...
ekin..ekin...

4 comments:

  1. lol..ape hal ni cik kak?
    bawa2 bertenang..ko geram pun x guna..baik ko pi cari makin puas2..hati senang perut lagi senang!

    ReplyDelete
  2. klu dulu kate pepatah rambut je same hitam tapi hati lain2.. skang leh pakai lagi ke??

    skang rambut kaler2... hati lagila kite takle duga. ye dak?

    ReplyDelete
  3. Na:

    yezzaa! aku terus blk umah dan makan dgn gembira..huhu..nk puas kan hati.
    Nak marah org, tak reti..huhu..
    Sabar aje laa... :)

    Senyum dgn seikhlas hati dan klw buleh,
    tanak langsung ada ape perkara yg aku perlu ber connection dgn die..huwaaa...

    ReplyDelete
  4. mrs azmi:

    pepatah tu tak patah lagi..haha
    masih buleh guna lg kot walaupun rambut kaler mcm2 skrg ni..tu tak masuk yg rmbut rusak lagi..kui kui kui

    Eh, mcm best je nk kaler rmbut..haha..haru..pening bakal mak mertua aku nti..yuhuuuuu :P

    ReplyDelete