Sunday, March 13, 2011

saya keguguran

salam.
Dah sebulan, br nk update :)

Merujuk kepada perkara di atas, itu lah yg telah terjadi pada 8 March 2011, Selasa, subuh yg nyaman.. Sangat sedih (sebab hubby nun di JB, aku kat Penang sorang2 .....)
Ini pun duk berjurai2 ayer mata...hadoi laaaaaaaaaaa

kronologi? (bila tah ada smgt nk story kt blog ni...Tapi kalau kome call aku, aku layan aje..hihi)



Aku tgh cuti lagi ni, parents aku bising, jgn di pikir kan sgt kerja2 kat fakulti tu, mmg tak akan habisss..huhu. Darah pun ada sikit2 lagi sebelum nk kering betul..aduss..nk solat pun x boleh..huhu

...mencari kekuatan...bersangka baik dengan ALLAH s.w.t serta tadah tangan berdoa dengan ayat 89, surah al-Anbiya yang bermaksud: “Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat); dan Engkau jua sebaik-baik yang mewarisi.”

Amiinn =)

5 comments:

  1. berapa minggu weh? sabaq naa.. aku penah ada kat tempat ko.. jgn risau.. boleh preggy lagi.. at least confirm ko boleh preggy kan? lepas 2 bln boleh try lagi ok..

    ReplyDelete
  2. 8weeks

    Thx Nurul :)
    Aku pun sgt admire kat ko.

    Doa kan rezeki kita dipermurahkan..amiinn :)

    ReplyDelete
  3. sabar k....aku doakan ko ade rezeki...insyaAllah...

    ReplyDelete
  4. takziah kin..insyaAllah rezeki murah..ada peluang lagi..ada hikmahnya tu..take care!

    ReplyDelete