Thursday, March 24, 2011

ganti





salam to all :)

hihi...busy sket minggu ini, tapi so far aku OK je kot, insyaAllah.
Kwn2 opis duk tanye2, napa leh jadi keguguran tu..huhu.
Huda terkejut dgr aku, naik turun tangga masa hari keguguran tu, sebab lif rosak..huhuhu
Xpe lah..saya sedang belajar, R.E.D.H.A.

Kalut duk buat kelas2 ganti laa..hahaha..Tarikh final exam pun dah keluar...hadoih!!!

Weekend ini suami saya balik penang, yehooo!
Tapi, yg x berapa best nye, sabtu ini, saya terlibat untuk Misi Akademik Uitm di Kepala Batas, sian dia, kena tgu saya habis jaga booth pameran tu. :)

Dah jumpa pun Dr.
Update pasal keguguran tu :)
So far Dr ckp, rahim tu x kecut habis lagi, sisa2 darah xde lagi...syukur.
Dia pesan suh pantang betul2. jaga pemakanan.
Event hub suami isteri pun kena pakai 'protection' kata nya, bagi stable dulu rahim.

Kawan2 tolong doa sama ya, cepat sembuh, dan 'murah rezeki'.
Aminn :)



4 comments:

  1. take care ekin..baru lg tueh...kena jaga2x skit

    ReplyDelete
  2. beb, aku baru je baca entry ko pasal miscarriage tu. sabar ye, mungkin itu yg terbaik utk ko sekeluarga. mungkin 'baby' tak cukup kuat untuk terus hidup di dunia maka lebih baik bg dia utk tidak teruskan battle for another 9 months. hope it's not the end of your journey to become a mother. keep on trying okay?

    ReplyDelete
  3. insyaAllah ada rezki lagi nanti..dont worry k babe!love u..take care tau!

    ReplyDelete