Thursday, December 31, 2009

pecah pulak dah



Aku sampai2 je rumah sewa kt Tmn U ni, dgn Ija kuala...aku nmpk 'seperti di atas'.
Adoih...risau wooo...seyes..gigil...
Takot rumah di masuki org/pencuri...LAGI..
Trauma laa..masa kerja dulu, dua kali org masuk rumah, time kitorg tido mampoih.
Kt Kg melayu majidee...haihh! Duduk 2org je.
Huhu...syukur lah kami berdua, tidak di apa-apa kan.
Cume brg2 berharga je..lesap...hmmm..spt HP dan duit..
Masa tu..laptop di bwh timbunan baju x lipat lagi..ops! :P
So, kali ni, aku agak cuak seehhhhh!
Tp, pelik jugek laaa..
Tgkap yg pecah, hanye sekeping, juge, jauh dr pintu...
Yg aku pernah 'ken'a tu...cermin yg plg dekat dgn pintu...dan byk keping..

Bile aku masuk rumah, aku terus check LAPTOP dan EXTERNAL, huhu.
Ni sumer brg2 master aku weih...VIVA pun x lagi woi..huhu.
Syukur semua nya ada.
Alahmdulillah.
Hmmm..bis tu...cane leh pecah ni??
Pelik..pelik....
Hmmm...Nk kata budak2 main blg batu....xde pun batu sekitar2 serpihan kaca tersebut.
Di sbb kan aku br smpai dr Perak..penat ya amat...so aku maleh nk jd 'detective conan' lagi...
Lepas aku mandi2, relax...br aku mula pikir....sbb ape la gak nye pecah...

Terima kasih Allah.
Dpt ilham...di beri petunjuk...
Kucing pjt upe nyee..nk naik ke siling...tido atas...
sabor je laaa...
..ko jgn ber*k kt atas tu eh?????
grrrr...
Ni pecah sape nk ganti???

1 comment:

  1. kejadian berlaku ketika cuti krismas... SAnta klos dtg ke ape... :P

    ReplyDelete