Tuesday, December 8, 2009

kami team daun

[1] Anid engagement day



Salam to all,
hihi C:
lama tak menulis berjela2 rase nye..
Malam ni dtg mood rajin, sbb aku br siap Rev. 1a; slide presentation utk conference weekend ini.
Tak sabar rase nye nk setel kan semua 'urusan master' ni.
Nak blk Taiping. Nak ber'rehat2' kt rumah ayah mama.
Sbb lepas ni..thn depan yg kian menjelang ni, ada tgjwb lain pulak menugggu..
hihi :D

Hosmet aku dah selamat bertunang 5/12/2009 sabtu.
So sweet. Kaler pink sgt comel dan kena dgn die.
Memula ingat nk pegi dgn Yunus, pehtu, ate nye, busy la pulak..
Di samping itu juge, aku tak larat nk drive, jd dgn ihsan Fid dan Mas, dapat la ku tmpg deme. TQ. Tu pun, kalut aku nk blk cepat, siren period pain dah alarming..hahaha..haru!
Ayam masak kicap sgt sedap, lauk kenduri anid.
Kerepek pisang sgt sedap nipis dan tak masin, just nice.

Petang semalam Jana dtg lepak umah, die coti. Gossip sakan. Tak hengat nyee....hahaha..
Rindu...nama je duduk kt JB, tp last aku jumpe die pun Syawal ari tu...sibuk...aku yg sibuk.
Thn depan die nk nikah dah, tarikh dekat2 dgn besday die...Nti rentak dan topic sembg pun akan berubah laa C: Hihi, ni gmbr die tunang ari tu (br aku nk tempek..haha), aku x sempat nk singgah sbb masa majlis jana tu, aku otw blk dr Perak, minggu cuti raya pose daa..
Td die g sign agreement dgn developer etc. hoho...best nyeee, nak ada rumah sniri...
haih... C:


2 comments: