Monday, December 14, 2009

Eda dan Kate

[1] Kate


[2] Eda


[3] huh! penoh brg atas katil


Sabtu dan Ahad yg lepas [12-13 Dec 2009]
Aku g KL sbb ada conference.
Pehtu aku amik peluang cover semua aktiviti dlm kepala ni.
Sampai2 je KL, terus check-in, p register kt pwtc, pehtu, merayap sorg2 ke SOgo.
Naik LRT aku reti la..suh drive sniri..harammm...JB bleh laa..Ipoh pun aku sesat..
Hoho..berpinar mata aku..henbeg cantik2..AKu ni dh la giler 'BAG'..hahaha.
Ada org giler tgk kasut/sandal/sulipar..kui3x

Dpt jumpe Eda, skrg jd lectrr UMP. Dlm hall, org duk present kt depan, aku dgn Eda duk 'present' sesama sniri..haha..haru C:
.. Sembg tak abis. Tp tujuan dan objektif pegi confrence tu tetap tercapai.
(Ayat nk sedap kan hati sniri..keh3x).. To Eda..TAHNIAH !
Syukur die dh pun pregnant, rezeki Allah. jaga diri tau.

Dpt gak jumpe dan sembg2 dgn Kate. Dr depan stesen LRT pwtc tu, membawak ke Secret Recipe The Mall..sembg dan cerita tanpa henti juge ketawa hingga menitik2 ayor mate..hahahahaha.
best2..:D mcm2 kesah d 'muntah' kan..kuikuikui. AKu tak merayap ke mana2 sgt pun. Duduk dlm kedai makan tu pun dh berejam. Jalan2 sat je ke Times Square...nk naik monorel Hang Tuah...tp sbb dekat je..jalan kaki aje lah. Pehtu g KLCC..ramai ya amat org..pokok krismas cantik2..

Sgt enjoy dan memenat kan..tapi tetap gumbire. Jumpe lagi kawan2 C:

1 comment:

  1. Lynn tgk gambor aku dgn Ket dan Eda, die komen, aku selebet sgt..ye ke? mcm tgh serabut tgu SPM kuar result :P

    ReplyDelete