Tuesday, January 24, 2012

6 bulan dah


Salam to all.
Saya pergi scan gender pagi tadi.
Alhamdulillah, semoga semua nya berjalan dgn lancar dan bayi sihat sempurna.
Suami sgt excited :) Buat scan di klinik penawar area Permatang Pauh. Ada dewan bersalin muslimah lagi. Hihi. Tapi aku plan nak bersalin di Perak kot, sbb aku duduk sorg je kt Penang ni, so saat2 dh krtitikal tu, mmg kena cuti awal dan berehat di rumah mama aku dah..
Diri ku? Makin tembun..lebor..byk bj kurung dah x boleh pakai g kerja, kena start pakai uniform ibu2 dah ni..hoho.. Seyes selekeh sungguh aku dlm gmbr ni, secalit bedak pun x boleh pakai, adoi laaa...

Nota: Lepas scan, nurse tu bg set 'seperti di atas'. :)

6 comments:

  1. SAlam Kin, sorry lama tak jenguk blog hang, sampai br perasan hang preggy rupanya.. congrates! congrates! Mcm aku ngandung first dulu, segala bau sabun tak boleh.. macam baby boy je ni.. hehe!!

    ReplyDelete
  2. Nanti anak kita sebaya :)insyaALLAH! Norul jaga diri jugak tau, kita sama2 jauh dgn hubby. Ngee :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. "Nota: Lepas scan, nurse tu bg set 'seperti di atas'. :)"


      Sudu tu kaler biru ...ngeee

      Delete
  4. Tahniah Ekin. Lambat la pulak aku dapat tahu.. huhuhu.. jaga diri elok2 k. :)

    ReplyDelete
  5. congrates ekin..take care ye new mummy...rindu lak saat ngandung dl :)

    ReplyDelete