Sunday, July 3, 2011

di rumah saja lah

Salam.
Hahaha, ni hobi baru suami saya ye. Seharian semalam mencari PS3 ini sekitar Penang ni. Bermula dr Pacific Megamall, beralih ke Sunway Carnival, then ke Jusco Sbrg Perai City (ini sebab layan transformers dark of the moon TIGA-DIMENSI) hihi.. Lepas habis survey, x jumpe jgk yg "memenuhi kriteria", suami saya nekad ke Pulau la pulak, ke Kompleks Bukuit Jambul..hihi.. Dan Alhamdulillah, jumpe!!! Dan terus bayar CASH..hahaha Smgt!!...klw tidak, mau nye dia nk ke Gurney Plaza pulak, haru... Dah mlm2 ni, dr pagi tadi..agak penat la jugak. tapi tgh LALU ni, layan kan aje..ngee :D

Bukan xde je kat KL yg indah permai tu, entah2, lebih murah dan byk pilihan juga more free gift.. Cume memikirkan nk angkut bwk blk ke Penang tu naik BAS, renyah!! Coz tujuan asal nk main di rumah penang ni, itu yg suami nekad nk beli jgk di sini.

Komen aku selapas menonton transformers dark of the moon tu, OK, best!
Detail sungguh gambar dia..mesin2..besi2 kecik2..hihi..
Tapi, yg plg tak tahan...lama wooo...siap aku boleh terlena lagi, hadoih laa..hahaha





3 comments:

  1. hang tu ikin bila ms x lenaaa....ha3...

    ReplyDelete
  2. zira: tak sengaja la Dik, mana tak nya, show pukul 245ptg, confirm mata terkebil2..huhu

    IbuArissa: beli, jgn tak beli, akk tgk rupe Drogba pemain bola Chelsea dlm tv tu sama dlm game, dgn tv gmbor HD tu..hahaha

    ReplyDelete