Sunday, April 3, 2011

esok Ahad

Tadi hantar suami di stesen bas Kamunting. (nape letak gmbr aku dan adik? sbb time ni tgu suami ke toilet jap, sebelum naik bas, blk ke Johor bahru)
Ini lah rutin kami berdua suami isteri...setakat hari ini.
Berjumpa hanya di hujung2 minggu...
Setiap hari menghitung hari, bila nk jumpa suami? asik belek calender, bila ada cuti?

Sunyi sbnr nya...blk keja..rumah xde org...hadoih..sunyi betul la...huhu..
(betul, aku tak tipu..) even aku masa keja dulu, masa buat master dulu, klw hosmet blk kg ke, kejap2 je, lepas2 tu, ada org blk dlm rumah...hmmm...
Sejak2 lepas miscarriage tu, lg lah fragile semacam je hati ni...
Tolong lah TABAH wahai hati..
Ini dugaan saya...saya mesti redhaa :)

Walaupun, jauh di sudut hati tertanya2......sampai bila aku kena PJJ ni???? aku hambaMu yg lemah.

p/s: Astaghfirullah...

3 comments:

  1. Allah…
    Inginku hentikan langkah ini,
    bagaikan tak mampu untuk ku bertahan,
    semangat tenggelam,
    lemah daya,
    haruskah aku mengalah,
    namun jiwaku berbisik,
    inilah DUGAAN...

    -lirik Langkah Tercipta by UNIC-

    ReplyDelete
  2. insyaALLAH kin ade hikmah d sebalik yg berlaku .. ;p

    be STRONG...

    PJJ ok gak kn..sesekali jmpe, knpm akn lbh mnghargai hehe..ye ke??...ntah la .. ;p

    ReplyDelete