Thursday, April 14, 2011

dekat lah jugak




Salam to all my kawan2 yg setia mmbaca cerita suka duka gembira dan ceria ku ini.
Hamboih! pjg mukadimah nyer beb! kih3x.
Dah habis semester, br teringat nk citer, rumah sewa aku (bila la nak ada rumah sendiri) belakang UiTM je. Sukeee...sbb dekat nak ulang alik pergi kejaa :)
Nak dtg buat kelas ganti, atau buat test pun senang, dekat yoo..
Nama nya, Casa Prima Apartment. Total 31 tgkt.
Aku dapat menyewa rumah "tinggi", di tgkt 9. Parking nya juga bertingkat, di tgkt 2. Ni la guna nya selalu mengasah skill parking kat Plaza Angsana Johor Bahru, dolu2..hahah.

Adusss..rindu nye..johor bahru....asam pedas, Taman U, UTM, etc.





4 comments:

  1. sy???..x rindu sy ke kin?? hehe

    ReplyDelete
  2. zira: RIndu adik jugak! :) masa jd rumet dulu2, tp x leh lawan org tu, rumet dgn Siti :P

    ReplyDelete
  3. alamak....sori WAWA...asam pedas tak sedap..(huhu..kang terliur pulak baby dlm peyot ibu) :P hihihi

    ReplyDelete