Tuesday, March 9, 2010

nak balik ke tanak ni?



Alkisah nye, encik tunang yg TERPAKSA kerja 8pagi to 12tgh malam.
Weekend hilang tah ke mana..Dah tu, ada yg komen, encik Yunus ni, sudah tidak senyum di opis..kesian...stress bebenor gamak nye...hmm
hoho..sgt busy giler..[tak blk pun xpe laa...tido sana...hahaha]
Dah tu, sadly, "MAL XXXX" dia rusak.
[alamak...ape plate no nye...aku pun lope laaa]
Jadi nye, aku la yg kena ngambik kt City Square JB nun..hihi :)
Adventure je aku rase..drive sorang dr Skudai menghala ke JB.
Pehtu, mase tgu dia tepi bgunan CS tu... tgk gelagat mcm2 org
[sambil diri ketakutan jugak laa....]
Ape2 pun..semua selamat..hihi.
Yg aku suke nye..berhantar dan berambik tunang aku ni dpt 'upah'..
sukee..sukee...:D
Nak suruh hambik dan hntor hari2 pun xpe..
sementara lom ada komitmen kerja mana-mana lagi ni..hehehe..

3 comments:

  1. sian k'ekin...da lama x b'blog sejak2 fokus dlm arena correction thesis. lg stress dr buat thesis dlu...huhu

    ReplyDelete
  2. CORRECTION..CORRECTION..CORRECTION..

    detail giler check...hmm

    ReplyDelete