Thursday, March 11, 2010

boleh jual blk ni



Ape aku tgh buat sekarang?
Semua org duk tanye2 aku, duk buat apa laa ni?
Jwpn nye...."kumpul kertas..."
eh tak laa...haha...merepek!
AKu tgh buat correction leee...mementang lah di beri masa 3bulan...
kemain lagi aku 'bazir'kan nya..haha.
Alkesah nye; cik kiah, cik temah, cik tom...
kali ini, agak-agak-agak detail la jugak, thesis aku di check oleh supervisor ku, sblm di submit ke Pej fakulti...aku pun naik seram...
Yg aku risau nye...MASA BERLARI...[takde mane nye 'masa berjalan'.]
..biler correction lambat siap, byk lagi perkara/prosedur pending,
plg utama...aku nak kan Surat Senat tu...

No comments:

Post a Comment