Friday, January 29, 2010

lagi jumpa..


Hari ini, sorang lagi geng masa aku buat Master ni, dh 'back for good'. iaitu cik Maslina.
Hmmm....aku YM dgn die tadi...aku ter nangis..hmmm...'hujan' la pulak..
Mujur YM aku ni xde web cam..huhu.
Sedih lak aku rase..sbb...pada aku, kawan2 tu sgt la penting, especially kawan2 yg dpt develop quality iman kita...hmm...Dia tak payah nk ckp byk2 pun, atau nasihat aku berjela2.. melalui tingkah laku dan sembg2 pun, aku rase 'so touch'...

Agak nye sbb aku dah terbiase masa bachelor degree dulu2 tu, ada LYNN, EQAH, SAL, CT dan ADIK. hihi.... tetiba, time buat master ni, aku sorang2. Dah la buat Master kt UTM jugak..of course la byk sgt tmpat2 yg ada memori dgn deme..huhu..

[dr kiri: zira, eqah, lynn, ct, sal]

Sama je perasaan nye... :(
masa Aiza (MICET Alor gajah), Fariza (UMK Kelantan), Yanti (R&D TNB Bangi) nk keluar dr 'kelompok FKKKSA' ni pun, aku 'hujan' jugak la...sunyi je rase..

Mujur la hosmet aku si Anid (tutor FKE) tu ada lagi sini, idak le sunyi bebenor..hihi :D
Nid, ko jgn fly g overseas bulan depan eh...g KL utk exhibition xpe laa..

3 comments:

  1. hukhuk trbatuk saya... ada sbut nme saya ke?? hahahaha... miss u so much mello kak ikin... saya dh emel ye.jgn serabut2.wat mne yg lbh utama dulu.

    ReplyDelete
  2. pasni k'ekin lak menyusul...org je ar kt cni...huhu =(

    ReplyDelete