Sunday, January 10, 2010

budak bijak...tak sehat lah


Budak bijak ni demam panas..kata Lin, ada 'tarik' sekali..huhu..sian Ammar..demam upe nye die. Klw tgh sehat tu, aktif nk show-off mcm2 aksi kt org...cumil..hihi. Aku dpt called dr Yunus pun petang dah..terus aku siap2, tgu die blk kerja, g HSI sama2. So far kata Lin, layanan pihak HSI, ok ok la. Ye la kan, byk sgt testimoni 'negatif' aku dgr dr hospital gomen ni..huhu. Anyway, semoga Ammar cepat2 sembuh, nti kite g jalan2 eh. Achik EKin x sabor tgk Ammar naik angsa oren nih..hihihi :P

6 comments:

  1. gambr badan Ammar yg jd 'biru' tu, aku x smpt blutot dr enset Abah Ammar..

    ReplyDelete
  2. ish..demam panas ke ammar k ikin?
    huh..saya mmg seram la bila dgr bb demam panas nie..
    serik masa kena kat adam ritu..
    so,dah ok blum skang?

    ReplyDelete
  3. lorr kesian anak lin..kim slm kat lin eh..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ha'ah...hari ni pulak dh kena duduk isolated room kt HSI tu, sbb suspek (di ulangi..suspek shj..huhu) penyakit kaki tgn dan mulut...sian sgt...huhu..Hope sgt xde pape yg serius..
    Doa kan Ammar cepat sehat ye kwn2...

    ReplyDelete
  6. td petang..sebelum aku blk dr HSI...Nuar msg Yunus..send MMS...Ammar kena masuk air pulak...huhu...sian...mmg dlm mulut die byk ulser..huuu...

    ReplyDelete