Wednesday, November 28, 2012

cari idea





hihi..sila jgn muntah ye..tgh cari idea nk celebrate anniversary ....

saje pilih gambar ni sbb..?

Bagi saya ada sentimental value nya..ahaks!!

sorang pgg bantal anak..sorg pgg botol susu anak..

Itu lah kepakaran kami berdua buat masa ini, nak tidor kan anak, suami handle, nk bg susu anak, of kos la ibu nya kan???!!! hihihi :)

Tahun lepas dua2 tak ingat nk rai kan..sbb saya tgh mabuk2..hoho.

=)




3 comments:

  1. Sama ar...thn lps pun org x celebrate sbb msuk hosp time tu...huhu. Sorg2 plak tu kt hosp...maklum ar hosp gomen...en.suami x leh tmankan..huhu

    ReplyDelete
  2. kalau masak? rajin dak maska western. but kena tanya yunus dia minat makan apa. hehhe. lawa baju dlm gambaq. and oso kedua2 kapakaran tu masih pada diyana and aqeel xmau langsung tidoq dgn cikur. kecuali mengantukk sangat.

    ReplyDelete