Thursday, August 4, 2011

ABC


Kebaikan bersangka Baik kepada Allah swt;
1. Keimanan dan keyakinan kepada Allah swt semakin kuat dan tinggi.
2. Hidup seseorang sentiasa berada dalam lingkungan tawakkal kepada Allah swt.
3. Hati sentiasa tenang kerana merasa apa yang berlaku ke atas diri adalah ketentuan Allah swt dan mengandungi hikmah serta kebaikan tersendiri.
4. Tidak mudah putus asa apabila menghadapi sesuatu kegagalan.
5. Mendapat keredhaan Allah swt.
6. Terhindari dari sifat-sifat mazmumah seperti pemarah, sombong dan putus asa, menyalahkan orang lain dan lain-lain.

Sudah hari Khamis hari ni...esok Jumaat (yeay! Suami blk Penang).
Tapi overall...x produktif langsung la..nak g keja pun malas...Isnin selasa aku cuti, semalam Rabu kelas pack giler and today aku sudah ABC (Allah Bagi Cuti)...huhu..moody semacam je...

Tolong!!! Aku mahu ceria............

1 comment:

  1. ABC..ha3...i LiKE...

    p/s: jgn moody2, tnggu en hubby dgn senyuman...

    ReplyDelete