Wednesday, June 2, 2010

start - icon

Alamak! Sudah June ke...hoho...
Level mana dh 'persediaan' aku ni? kejap2 aku kena check semula..hihi..
Jumaat ini aku nk blk Perak..bercuti dlm dua minggu. Hehe, kekonon nk focus buat persediaan laa..haha..harus!
GOOD LUCK utk saya..
hmm..
Masih jauh lagi perjalanan hidup ni...

p/s: Rasa rendah diri...org lain dh beranak pinak jika umor mcm aku ni..aku br terkedek2 nk buat persiapan kahwin...haiseh!

7 comments:

  1. salam,
    cik ikin,hang tunangan org la jgk..aku ni?hampeh memanjang...lagi sadis.bila langsungnye?

    ReplyDelete
  2. hah.. cepat2 buat persiapan.. nanti kelam kabut

    ReplyDelete
  3. bila tu??sblm jd mak & beranak pinak, kitorg pun lalui juga stage ko ni..hehe..so nak rendah diri ape nye :)

    ReplyDelete
  4. Terima kaseh kawan2 yg memberi sokongan...To Fatt, dun wori, cinta tu dtg tanpa kite undang/duga, mcm kes aku jumpe dgn tunang aku ni..ops! private msg lah la Fatt. To Norul, aku selalu follow up blog ko, pasal anak, aku juge doa kan semoga semua nya selamat, nti leh geng dgn anak lilen. To Rabe, thank you, aku mmg selalu follow up jugak citer2 ko...supaya smgt aku buat PhD, kuat dan gigih mcm ko...Aiseh! Pjg pulak la komen2 aku :P Buat apa nk rendah diri kan? aku pun dh cukup ketot dh ni..hoho

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya berjalan lancar semasa majlis berlangsung nnti..

    ReplyDelete
  6. pasti ada hikmah di sebalik apa yg Allah dah tetapkan untuk kita...apapun, syukur Alhamdulillah di atas segala nikmatNya..semoga Allah permudahkan... :)

    ReplyDelete