Sunday, June 27, 2010

satu lagi sudah selesai...

Alhamdulillah.
Kursus pre-perkahwinan Islam dah selesai.
Majlis ilmu...byk topic menarik...panel penceramah yg best juge berilmu...(aku ketawa smpai menitik2 air mata)...ada ustaz garang, suara kuat, etc.
Sijil pun dh dapat. :)
Dah ada sket2 idea mcm mana nk setel urusan nikah kahwin ni.
Tp tadi still ada cerita kelakar sedey...huhu...slot2 selepas lunch hari Ahad tu, aku escape duduk kt opis urusetia, alasan, sakit bulanan attack aku la pulak...x sangka nk period hari ini...haru! malu la jugak...(udah le duduk depan sekali masa ceramah, pehtu fail kursus je ada..org nya dh hilang)...hihi...Siap staff urusetia tu suruh aku blk je, dia boleh bg je sijil tu..hihi... Aku ckp, xpe lah, tunang saya jd drebar...x lalu dh nk bwk keta sendiri... nasib...nasib... :) Anyway, aku tetap redha dgn ujian sakit tersebut...alhamdulillah. [even kadang2 dlm hati kecil aku tertanya2...kenapa aku punya period pain sgt pain ya??...astaghfirullah] :(

Lagi satu good news, kawan baik aku masa SEMESTI, dh kahwin. Happy sgt2 for her. Doa kan aku jugak eh utk hujung tahun ni...hihi :) TAHNIAH Puan NURUL AZURA.


4 comments:

  1. insyaallah ... lepas kawin hilang la period pain kronik mu itu wahai itik .... ;-)

    ReplyDelete
  2. terima kasih Zan atas doa mu itu, Amiinn!

    ReplyDelete
  3. HUjung tahun ini..tgu adik2 habis peksa besar...PMR dan SPM :)

    ReplyDelete