Wednesday, June 23, 2010

senarai kan lah

[sekadar gambar hiasan..hihi]


salam to all.
Best giler blk taiping...sgt2 lah hepi.
(tak pernah nye x best blk ke kg halaman sendiri ni kan?)
Dua minggu weih..
cuma nye umah aku tu, xde signal 3G, so x bole le online..



Secara keseluruhan nya, Alhamdulillah.



Aku drive seorg jugak kali ni. Agak nya mmg takdir aku kot, kena drive alone..adoi laa....sabor aje le yong!...penat dan bosing=bosan+boring
Jumaat, pagi dr Skudai. Then aku kena singgah kt SASER, sekolah Amirol, wakil kpd ayah dan mama, amik report dia...hmm..
Siap2 je masuk2 kan brg2 dia dlm keta, terus gerak blk Perak.
Otw, aku singgah R&R beli buah laici, yg merah2, mgoda iman sungguh...nyumm nyummy
Esok nye, sabtu, bermula la ektiviti aku seperti yg di rancang kan..
Antaranya, penuhi jemputan kenduri kahwin, blk kg ayah Teluk Intan, kg mama kt Penang, jalan2 teman mama g umah kwn2 die, ngemas rumah luar dan dalam (Peh! gaya mcm rajin sgt laaa..haha) dan tidak lupe jugek preparation majlis khwin aku..Hihi :D

Yang dah di tempah/beli:
Dewan Kompleks Rakan Muda, Kamunting
katering + etc.
Perabut bilik pengatin
Langsir rumah + bilik pengantin
Pelamin + metap + baju sanding + etc.
Photographer
Beli + ukur Bj Nikah
Sedikit beg kertas utk jemputan





p/s: takpe ke aku suka-suki le letak checklist aku kat sini..kui3..kot2 kome boleh kasi idea ke?

4 comments:

  1. waahh..best ni persiapan kawin...
    tambah souvenir kin...
    kad kawin...
    ermm rasenye byk dah lengkap tu..tp bilenye majlis? cam dah dekat je..

    ReplyDelete
  2. hihi :D idok le dekat bebenor tarikh nye...hujung tahun..tunggu Amirol habis exam SPM :)

    Tu pun, mak aku dh kena anjak tarikh sbb kata org dewan tu, dh ada org booking tarikh yg kitorg nak tu, sejak bulan January...oooyaaaiii...!

    Thanks mummy Husna gulung2...

    ReplyDelete
  3. beli souvenir tu biar org boleh simpan.. bunga telur xyah byk.. org dah taknak bunga telur sgt skrg ni.. yg penting jgn membazir.. byk lg duit nak guna lepas kawen..

    ReplyDelete
  4. Terima kaseh Norul..hihi :D Betul3x..jgn mmbazir pada perkara yg tidak perlu..

    ReplyDelete