Thursday, November 12, 2009

next time..jangan

[maaf, image tak sopan..kaki la pulak]


pagi ini sangat la haru biru..huhu
pagi td boleh le pulak x perasan ter sarung selipar jepun kaler hijau kt rumah sewa tu..adoi laa...kelam kabut sgt, mcm2 pikir...
Tgh2 drive, aku tekan paddle minyak ni, rasa dekat sgt kaki dgn paddle..hahaha..
upe nye...selipar jepun je...adoi laaaaa
Dah nk submit Thesis ni, hidup aku agak tak teratur..huwa3x
malam td tido pun, mimpi thesis dan supervisor...hoho...tak besh langsung...cepat lah 'settle'
Letih sgt dah aku rase...Sabar ekin..sabar... :)
Mujur ada kasut spare utk aku pakai, klw nk buat lab..hihi
Yeay! :D
Maluuuuu...
Bagus jugak eh, ada hobi beli byk2 kasut ni
kuikuikui

4 comments:

  1. aku rasa ko ni dah tahap serius dah ni sampai pakai kasut ape pun x perasan...mmg kena gi jalan2 release tension ni..tp tu la lumrahnye..hihi..aku blm lagi sampai tahap tu..plg stress pun aku pengsan je trus..mcm masa present viva master aku dulu..hehe...

    ReplyDelete
  2. Ye la...aku sokong ckp beah..ko nih dah tahap serius cipan nih...elok2 la pi relaxkan dirimu itu...pi la jln2 cari mkn ke...shopping ke...pi spa ke...cuci mata ke...

    p/s : aku punyer selipar jepun dulu kaler kuning...aku selalu pakai pi class...haha

    ReplyDelete
  3. Rabi:

    tu la sapal..
    tapi td petang,
    alhamdulillah,
    lepas meeting dgn supervisor,
    dia komen chapter Result & discussion aku, br la ok sket emosi dan keyakinan,
    rase hepi smula..hihi :D
    Tak sabor tgu weekend :)

    ye hoooo! nk rehat2...

    ReplyDelete
  4. Zan:

    aku akan cube jenjalan ukur mall mcm selalu; weekend ini..cube! :)


    haaa??
    g kelas pakai selipar jopun je?
    hihihi :D
    Selipar jepun ko cap ADIDAS boleh laaa.....haha :D

    ReplyDelete