Monday, November 9, 2009

nanas ke? nenas ni?


Sabtu:
Aku pegi Muzium Nanas kt Pontian nun. hihi. saje pegi untuk tambah maklumat dlm thesis,
best dan berinformasi, thanks to En Ahmad yg bagi explanation pjg lebor..
Lepas setel bab maklumat thesis, hihi, aku merayap ke Tjg Piai..sukee :) nk bau laut2 sket, klw Danga Bay tu, jemu dah sgt bau laut nye..hihi
[lupe kan thesis jap, kasi release sket..]
Sbb lama sgt dah teringin nk pegi..asik dgr citer je
Yg x best nye, tmpt agak kotor dgn sampah2 saraps.. terdetik di hati, rasa bersalah pada bumi milik Allah s.w.t ni, kotor betul, segala botol minuman, botol Dynamo pun ada...huhu.haru!
Tp, yg best, aku terserempak dgn team ni, dr Melaka, diorg buat kerja kebajikan, tanam pokok kat situ..hihi..good! Mari lah bersama menjaga alam sekitar pinjaman dr Nya ini.


Ahad:
Aktiviti makan2 dgn tunang, lepas abis buat tusyen rumah,
Hihi, plan nk makan pizza ni dr last week lagi, tapi cari x jumpe2, at last br le dapt, kedai mmg kecik je, tapi sedap..best2! bab-bab makan, aku mmg sukee je :D
Rindu pulak kt Ammar, err..next week lah aku kaco die, lepas lunch tu, terus aku cargas blk rumah sambung writing thesis, coz Isnin aku kena submit 2nd full drafts thesis pada spvsr aku, huhu, kalut...[lingkaran gelap bawah mata? owh...tanak....:C]

[gigi Ammar dah 4 batang eh?]

4 comments:

  1. macammna ko leh sedondon ngan pakcik kilang nenas tu? hihi...

    ReplyDelete
  2. hep! rabi jeles la tu...hijau kan ke warna flora..kuikuikui :P

    ReplyDelete
  3. baju tunang ko tue cap valentino ker? mcm baju laki aku daa...udah le boria laki aku dgn tunang ko...iskh..iskh...

    ReplyDelete
  4. haa? ye ke zan? kih3x

    Nti aku tanye die, aku pun x ingat, sbb lom sampai tahap 'isteri mode' :P

    ReplyDelete