Wednesday, November 4, 2009

kite plan..

[Ni gambar thn 2006, saya dan teacher Bib]


Malam tadi kak Bib called, bitau hari ni nk dtg Tmn U, teman dia beli laptop baru. hihi. Aku sgt excited dan teruja, lama xjumpe, lama xgossip, hihi. Ni antara kawans baik2 aku. Memula nye hosmet mase kerja dulu, lama2, dh jd rapat giler.
Aku bg tau kak Bib, aku ada meeting dgn supervisor aku, pagi. So buleh la kitorg (aku dan kak Bib) jumpe petang nye, dlm kul 3, lepas die abis sekolah, kak Bib ni ngajar pagi.
Hhoho. saya sgt excited bgn dr pagi td..sbb nk bersuka ria..hihi

Tetapi, td pagi pukul 9am, Dr.called aku, cancel meeting pagi, postpone la ke petang pukul 330. huhu...saya sgt frust..Tapi xpe, Allah kan Maha Mengetahui. Aku merancang, tetapi, DIa juge merancang yg lebih3x terbaik untuk aku. InsyaAllah.
So,
sorry sgt to kak Bib. Ada rezeki, kite hang-out berdua-dua lagi eh. hihi. Aku call kak Bib, petang sket, die dh otw blk semula ke Kg melayu majidee..(hoho..ooh cik Ekin, idokle jauh bebenor Jb tu dgn Skudai...tapi, iye lah kan...org yg dh kahwin ni, segan lak aku nk kacau, calling2 ajak lepak2 ukur mall)

2 comments:

  1. iken ko dah submit thesis ke? hehe..saje je tanya..mcm dah rilex je..hihi...

    ReplyDelete
  2. tgh buat correction full draft thesis ni..hoho

    ReplyDelete