Thursday, February 21, 2013

bertukar

Salam.
Apa khabar semua readers? :)
Saya baru je baik demam, batuk masih ada lagi. Last demam awal tahun 2011 kot..hahaha, lama tak demam, sekali sekala datang, siap lah!!

Esok merupakan last day saya di UiTM Caw Pulau Pinang. Time flies!! Sudah sampai masa nya nak move ke UiTM Shah Alam. Demi sebuah keluarga kecil kami ini, saya berhijrah ke zon tengah pulak. Perasaan? Mesti lah bercampur baur.. Hahah. Dah mcm buat karangan darjah 6 la nih. Ngee :)

Saja letak gambar ni. Bangunan kaler kuning tu, ialah rumah sewa saya (hampir nak beli) semasa kerja di kampus caw penang ini, sejak bernikah kami duduk situ. Dgn status PJJ. Cuma bila lahir sahaja Muhammad Nuh, saya nekad duduk dengan mak ayah, sebab tak cukup kuat nk jaga anak seorg diri, sbb suami masih kerja di KL. Now, a new chapter of my life akan bermula sedikit masa lagi...

Semoga pengorbanan saya yang sedikit ini, bakal mmberikan sebuah kehidupan yang lebih baik dan bermakna buat kami sekeluarga. Jujur saya kata kan..hati masih berat nak tinggal kan Penang...tapi apakan daya... Isteri yang taat kah kita????




3 comments:

  1. best wishes. inshaAllah hijrah yang baik utk ikin & fmly :)

    ReplyDelete
  2. Wah...akhirnye..da x PJJ da. Best wishes for u Kak Ekin =)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete