Thursday, September 23, 2010

web-page

salam to all.

mmg bersawang tahap hape je ni..


haha..lama giler tak menulis. adoi la.
padahal byk citer ni..hihi..
Pasal raya..pasal kerja..pasal mcm2 lah..

Raya tahun ini, kt Pahang...kg mama.
Sob2..lepas2 ni, insyaAllah...kena ikut giliran...adoi laaa...
Mcm mana nk 'bawak' diri ni, raya rumha mertua??..huhu.

Kerja aku OK...kalut sket nk keja silibus..dan etc..tgl lagi 3week kuliah, lepas tu study week. Dan final exam..hoho.. :D

Preparation..on going..hihi.
Aku x buat test HIV lg nih..
aku br tau, aku ni darah jenis O..sabor je la...(diet pun kena ikut jenis darah la ye?)
Barang2 'atas' dulang dah mula beli...sejadah, perfume set, dan etc...hihi...beli berdikit2..takot rabak poket aku..tapi aku x beli yg heybak2 pun..biasa2 saje...
Aku kan ke low profile..ececeh...

1 comment:

  1. ko ni kan mmg suka buat surprise la..sikit2 je info ko kasi eh..bila date nikah nye..habaq mai la..

    ReplyDelete