Thursday, February 25, 2010

sikit2 update sajaa

Salam to all,
Lama lak aku tak update blog ni..
Soghiiii...br dtg smgt nk buat correction sungguh2 after viva ari tu..
Jumpe blk dgn spvsr after viva,
mcm2 lak die beri cadangan utk menghasilkan thesis yg berQUALITY.
Hihi.
Thn baru Cina aku blk Perak dgn Ala, geng master, bilik depan aku, blok yg sama.
Umah die kt Tapah je, pehtu aku gigih la drive sorg2 dan dh la suke jem kt area Gua Tempurung tu...hoho..bosan...takde geng nk sembg2...jwb nye..melalak sorang2 la dlm keta...
Mama aku bukan bg sgt nyanyi2 sgt dlm keta ni...risau org tua tu, takut aku meralit..
Alhamdulillah, selamat smpai lepas mghrib kt TAMAN SRI KURAU.
Rumah ku syurga ku...sejak kecik duk situ, mesti la sayang kannnn...
Esok nye adik lelaki aku blk dr Seremban. best giler berkumpul semua ahli famili..
Cume famili kakak aku la xde..
Tp xpe, kite mesti rai kan yg ada ni..hihi..
Sabtu nye..lepas isya' kitorg gerak g umah Tok teh kt Penang.
Ahad kt Sg petani.
Isnin, aku gerak blk JB dah..hihi..
Ops! Lupa nk habaq, kali ini student home tusyen aku, UPSR lak...hihi :)

Weekend lepas, aku duduk rumah saje, xde aktiviti jalan2 pun..
tunang aku busy tahap dewa...[dh mcm komic pulak..haha]
bosan giler rase nye...hosmet aku Anid cuti seminggu lak tu...
sunyi woo...rase mcm nk ckp dgn tiang je..haru!
Internet lak, brdband pada tunang...sgt la mencabar..
Harapan...minggu ni pulak, hope tak sunyi la, dgn ada nye brdband pada aku, even Anid blk kg lagi weekend ini.. Lg pun, aku boleh la continue kerja2 research/thesis ku itu...

1 comment:

  1. kin..kalu aku jadik ko kn,dah duk membosankan diri sengsorang gitu baik g shopping ke,window shopping ke..
    tapi mungkin ko gadis baik kot,awww!!duduk di rumah saje..hehe

    ReplyDelete