Tuesday, February 9, 2010

Famili DAY di Port Dickson N9







6Feb 2010 - 7Feb 2010.
Famili day kt Port Dickson, N9.
Ada sembilan kereta..best2..konvoi...enjoy je.
Tunang aku nye opis, aku join je. hihi.
Aku pegi PD pun tmpg keta hosmet tunang aku si Azrin.
Terima kasih Azrin! hihi :D
Sabtu dan Ahad yg sgt pack, penat dan fun gilerr2..
Enjoy je..hihi :D
Petang sabtu tu ada sukaneka...aku kena lari dlm guni..
Tak SUke!3x
Pehtu, isnin, aku mula sakit2 kaki, otot2 perut pun sakit wooo...
Haru!
Malam ada BBQ tepi pool..hihi.
Malam juge ada games, tukar2 hadiah, juge, mini konsert dr geng opis tunang ku.
Aku sukeeee...
Tambahan pula..tunang saya pun ada perform..
[Terima kasih dedicate lagu itu untuk saya......touch-ing..heh!]
Mandi laut pepagi Ahad tu..hihihi. Kul 7 am dh start turun laut..sakan..!
Layan mandi laut dgn Jana, hokay...! Rumet bilik hotel..
[Bukan dgn tunang...hoh. Merepek!]
Ahad nye, lepas check-out, terus pegi Cendol Leman Dawi.
Yg boleh tmbh tanpa bayar a.k.a bottomless...hahaha.
Pakcik cendol ni, bercakap2 fakta tanpa henti. hoho.
Tak lotih ko pokcik??? :P
ape2 pun saya bg A kt daya ingatan pakcik dan kredit to him kerana berjaya mmbuat hmpir semua pengunjung kedai die, NGANGA tgk pakcik ni bercakap2..hahaha.
Pehtu, lepas kombung air cendol, semua cargas ke Kueh Udang Alor Gajah pulak,
[Aiza pun ada rekemen gak makan..hihi]
Sedap..kt area pekan Alor gajah ni je. Senang je nk cr kedai die.
Setakat ni, keta Lynn Anuar dan keta Jana Shahrul dah buat haluan sendiri.
So tgl keta yg aku naik (Azrin), keta Fahmi bwk, keta Pijoo dan keta SASA.
Best2...aku aje gemor kalau bab2 konvoi ni...Fun sgt.
Keta Shah Lidia, keta Dila Mohd dan keta Ija Raat tak join pegi cendol ni.

p/s: overall, aku happy dan sgt bersyukur di beri peluang dan nikmat gembira.

1 comment:

  1. very the fun...my weekend pun best gak kecuali part travel pegi n balik...hehe. phm2 je ar k'ekin =p

    ReplyDelete