Sunday, August 16, 2009

petang Ahad..bla..bla..bla

(1) Laman rumah ku di Taiping



(2) Jemput masuk



(3) Gossip time! Dgn adik




Next weekend aku akan blk Taiping, excited laaa
hihi :D Sbb nk sambut Ramadhan dgn famili
Ini yg letak pic kg halaman ni. Adoi la..syahdu ptg2 Ahad

Rabu lepas, classmate masa convent dtg JB iaitu Rabi/Husna.
marathon satu hari dia urus kan hal2 research dan personal,
and alhamdulillah...setel. Gmbr? xde, sbb aku xingat nk snap
Sori neh

Jumaat nye lak, Fariza dtg konvo kt UTM, dgn famili die, best nye dh konvo..!
aku? insyaallah..usaha tangga kejayaan. Sket je lagi ni. Chewah! hahaha

Anyway THANKS to Rabi dan Fariza sbb sudi dtg umah sewa yg tak seberapa ni

Hari ni aku tak g memana pun Berehat2 d rumah.
Td buat Home Tuition pun dh setel, nak masak2 pun malas, takde bende kt rumah
Aku pun xde budget nk beli belah. So duduk dendiam la d rumah, layan internet ni..
Mane aku dpt MAXIS 'jalur lebar' ni? hihihi (bukan jalur gemilang tau!)
pijm lah..hahaha..pe benda la aku bebel ptg2 ni


1 comment:

  1. thank u cik ekin sudi tumpang kan saya..tlg pass benda2 tu pd org2 berkenaan eh..tu la sedih kan xde gambar kenangan..ada rezeki jumpa lagi, insyaAllah.

    ReplyDelete