Tuesday, May 5, 2009

'die' accident ??






..jumaat 1 May 2009..230pm..

Xsempat nk update blog..haha..
Weekend lepas ada part time..'nurse'..hihi

huhu..citer die mcm ni..

pelik aku..planning lepas 'die' solat Jumaat,
we all nk kuar sat,
cari brg utk progrm awal June ni,
aku ni...tgu..tgu..tgu...kt rumah..
'die' x call2 pun...hmm...jd ke tidak ni..

Tetiba..ada missed call dr Azren..hosmet 'die'..
Alamak! ape ni...aku cube call henset 'die' balik..
xde sape2 angkat..cannot reach..
Ah..sudah!!...ni yg aku panic ni..
mcm2 dh pikir..huhu...risau...

lepas beberapa saat..Nuar pulak called...
(Nuar ni besfren 'die')
Ya Allah...tabah kan lah hati hambaMu ini
(rase mcm tanak angkat pun ada...takot nye...
dapat rase mcm ada benda yg x best ni...
)

Hmm..betul laa...'die' accident
Otw br lepas solat Jumaat..
langgar lari..
Alhamdulillah..xder ape2 yg serius..
Luka2..lebam..and abit trauma..

petang nye aku g jumpe 'die'
Muka pucat...
And he said, "dh rase mcm nk demam pun ada ni"

To be continued...

Aku ada keja sket..
len kali aku update citer lagi..
Paste gambar je dulu.. :)
Boleh eh...

9 comments:

  1. ape cite jun ni? tunang ke kwen trus?hehe..

    ReplyDelete
  2. adoi...segan i kena terjah lagu tuuu..
    sabaq noo..hihi...
    benda x jadi lagi..sat ni klw dh kompom..i akn bitau semuaaaaa..hahaha...

    ReplyDelete
  3. uish jun tu bukan lama tu..lg 25 hari je dah 1 jun..hihi..
    master dah stage mana skrg?

    ReplyDelete
  4. ..tgh writing sambil analisis juga Data Optimization..huhu..kalut2..

    ReplyDelete
  5. menci menci..
    tunjuk lutut bakpa..meh tunjuk muka sikit..
    org tuta ka?..uhuk uhuk..

    ReplyDelete
  6. ala Dill,
    aku malu la tukjuk muka die'
    xde 'ikatan' lagi..
    segan..hihi
    nnti aku expose eh..hihi
    lagi pun, muka xde luka2..


    die duk kempas..
    aku pun x tau nape report sana..
    Tapi Sajen Jamilah tu baik..kui 3x

    ReplyDelete
  7. ekin, yunus xcident ke??xtau pun..k.jus xmasuk opis lagi. sok baru g keje..xdengaq citer pulak..ermm, JUN??nak tunang ke?hehhe..patutla nampak "die" berseri2 je lately..hehehhe :-)

    ReplyDelete
  8. ekinnnnnnn!!!!! br prasan blog!

    now kat utm ke uitm shah alam? nnt keje situ la ek?

    ReplyDelete
  9. hihi :D xpe..
    kite bukan kategori popular..
    kui kui kui..

    err..
    xsure lagi..
    sedang usaha kan..
    chaiyok2!!

    ReplyDelete