Tuesday, October 23, 2012

5 bulan

Kamu sudah 5 bulan ye Muhammad Nuh Bin Yunus!
Alhamdulillah.
Syukur atas nikmat anak, nikmat kesihatan, nikmat kebahagiaan, juga segala nikmat dari NYA yg tidak terhitung. Setakat ini, mmg lemak habis lah aku, sbb duduk dgn mak ayah kt Taiping kan.. Anak pun mak ayah aku yg jaga, bayar kt depa je, aku tak berani nk duduk sorang2 kt Penang tu, suami pulak masih di Key-el tu, huhu, sampai bila lah kita kena PJJ ye anak ibu? Entah lah Nak, ibu pun xde jwpn, ALLAH swt shj yg Maha Mengetahui. For the time being, Ibu rasa, ibu lebih kuat untuk ulang alik ke UiTM PPinang-Taiping tu, rather than duduk je rumah lama yg blkg kampus tu. Sejam travel, OK je. Lg pun, blk je umah x pyh masak dah, semua opah dh buat kan, ibu cume jg kamu je. HIHI. Sejak kamu dilahirkan lagi, udah duduk dgn opah kamu. Hihi, kekadang ibu rasa, kamu jd ramah-tamah sbb ikut perangai opah kamu...hihi, ade je, ba-ba-bah-bah-baa-baa... :) Padahal, ibu kamu pendiam jewrrr...:P


Nota: Ibu rasa, ibu lg serabut pikir kat mana nk angkat padel minyak, teka lokasi camera AES tu..huhuhuhuhu



1 comment:

  1. mcm muka husband hang banyak ni.. ulangalik sejam hari2? dasat.. sana dah pasang AES gak eh?

    ReplyDelete