Monday, September 5, 2011

syawal 1432H




Salam to all.
Salam lebaran kepada semua bloggers.
Sedar tak sedar, cuti raya pun dah habis. Hubby pun dh blk KL tadi.
Back to normal routine..huhu..hihi..hehe..

Overall, raya OK-OK saja. Syukur.
Aku kagum dgn diri sendiri kerana hati kering la konon, kerana tidak menangis di hari raya atau malam raya kerana [terpaksa-rela] beraya di rumah mertua.haha. 1st time tuuu
(mmg la tak nangis sbb nya, sebelum blk ke Melaka tu, aku sudah nangis bagai nk gila..hahaha)
Ahad lagi kami berdua, dah pun gerak blk ke Jasin, Melaka. Tapi sebelum tu kami, singgah ziarah kubur arwah mak aku di Tapah Road.

Isnin tu mood preparation laa.. ketupat anyam..seyes weih, aku x tau dan tak minat nk belajar anyam..ketupat mulut aku teraa laa..hahahaha... Abg ipar aku dan adik2 ipar aku (semua lelaki hokay!), seyees juara menganyam tu...aku? tukang isi beras aje laa..sebut je, ketupat bawang, ketupat satay, ketupat jantung, semua depa tau..siap anyam..sambil mata tgk bola kt tv...haru2...
Selasa tu, beraya sekitar rumah mertua, ziarah kubur dan etc. Rabu pulak rombongan cik kiah, eh silap, nama MIL aku Gayah, hihi, rombongan cik Gayah ke Tongkang Pecahm rumah adik2 dia, kami join aje.. Khamis tu, aku follow hubby g rumah kawan dia pulak beraya, then jumaat baru kami balik Perak semula..

Alhamdulillah.

Back to work..next two weeks dah nk mula final exam, end of semester dah..


3 comments:

  1. tema Raya? Yang sudah berumah tangga, kaler hijau, yang masih single, kaler merah..hihi :)

    ReplyDelete
  2. waa..apasal tema lain?..diskriminasi btl la...

    ReplyDelete
  3. belajaq2 beramah mesra..hohohooh. anyway tahniah:D

    ReplyDelete